top of page

Parket De Regge in Gavere

Elegant parket

Een vloer van hout brengt warmte en gezelligheid bij u binnen. Bovendien is het tijdloos én past het in elke woning. Design of klassiek interieur? Aan uw parket beleeft u nog jarenlang plezier. Want parketvloeren van De Regge Houthandel voldoen aan de meest hoogwaardige eisen.

Exclusieve wand- en plafondplaten

Wilt u zich helemaal onderdompelen in gezelligheid? Dan kiest u voor wand- en plafondpanelen van authentiek hout. Uw woning straalt warmte uit en krijgt nog meer karakter. Zo geniet u meer dan ooit van thuiskomen.

Verzorgd laminaat

Een laminaat dat er mooi uitziet én gemakkelijk te plaatsen is? Dat vindt u bij De Regge Houthandel. Onze laminaten zijn flexibel, degelijk en gebruiksvriendelijk: u klikt ze een-twee-drie vast. Zo hebt u in geen tijd die droomvloer.

Gevelbekleding

Massieve planchetten en outdoor gevelbekleding zowel met open als met gesloten voegen

Voor ondernemers én particulieren

Aannemers, bedrijven én particulieren zijn welkom bij De Regge Houthandel. We bieden parketten, laminaatvloeren en plafondplaten aan, op maat voor iedereen. Bovendien krijgt u ook de beste prijs.

Plaatsen en onderhoud

Parketlijmen van Recta Vit, onderhoudsproducten van Quick Step, Woca en beschermingsproducten voor massief hout van Horseman.
Verdeler van Aqua Multi (preventief en curatief product tegen zwammen en insecten)

bottom of page