top of page
Houthandel De Regge

TIMMERHOUT VOOR DAKCONSTRUCTIES

Sterke houtsoorten in alle vormen en maten

STEVIG ONDER DAK

Een dakconstructie heeft nogal wat te verduren. Stevige houtsoort kiezen, is dus van groot belang. De Regge Houthandel bezorgt u de sterkste houtproducten in alle vormen en maten. Planken, palen, balken en platen, … u start meteen met de werkzaamheden. Want we maken het u graag gemakkelijk.

black-arrow-down.gif
Houthandel De Regge

GROENER EN GEMAKKELIJKER

Hout in de tuin levert u vele voordelen op. Door zijn natuurlijke uitstraling versmelt houtwerk met de groene omgeving. Een harmonisch effect dat rust en evenwicht brengt. Bovendien is hout ook eenvoudig te plaatsen. Kiest u voor een tuinafwerking met hout? Dan bespaart u uzelf een bouwterrein en aanslepende werkzaamheden.

UITBLINKER IN KWALITEIT

De Regge Houthandel biedt u kwaliteitshout aan van elke soort, verwerkt of onverwerkt. Terrassen, tuinhuizen en carports zijn onverwoestbaar én bestand tegen de invloeden van het weer. En dankzij een extra behandeling van het hout voorkomt u aantasting op lange termijn.

Anker 1
Houthandel De Regge

ALLE HOUTSOORTEN IN DAK- EN TIMMERHOUT

De Regge Houthandel biedt u afzelia, bangkirai, beuk, Europese eik, Noords grenen, lork, meranti,  douglas, oregon,  yellow pine, vuren, thermowood en ceder shingles aan. Voor al uw timmerwerkzaamheden hebben wij de oplossing. En niet alleen in hout, ook uw afwerkingsmaterialen vindt u bij ons. Eiken balken en balken in tropisch hardhout voor de bijgebouwen. De balken kunnen verzaagd worden op de gewenste maten. Voor de buitenafwerking zijn er planchetten in eik of in tropisch hardhout (padouck, afzelia en afrormosia) ofwel in zachthout zoals vb. thermowood….

Houthandel De Regge

GEÏNTERESSEERD OF OP ZOEK NAAR TUINHOUT? 

Contacteer ons dan telefonisch of via ons contactformulier voor info en een gratis prijsopgave.

bottom of page