top of page
Houthandel De Regge

PARKET DE REGGE IN BAAIGEM (GAVERE)

Laminaat, parket, wand- en plafondplaten

ELEGANT PARKET

Een vloer van hout brengt warmte en gezelligheid bij u binnen. Bovendien is het tijdloos én past het in elke woning. Design of klassiek interieur? Aan uw parket beleeft u nog jarenlang plezier. Want parketvloeren van De Regge Houthandel voldoen aan de meest hoogwaardige eisen.

black-arrow-down.gif
Houthandel De Regge

VERZORGD LAMINAAT

Een laminaat dat er mooi uitziet én gemakkelijk te plaatsen is? Dat vindt u bij De Regge Houthandel. Onze laminaten zijn flexibel, degelijk en gebruiksvriendelijk: u klikt ze een-twee-drie vast. Zo hebt u in geen tijd die droomvloer.

Anker 1
Houthandel De Regge

EXCL. WAND- EN PLAFONDPLATEN

GEVELBEKLEDING

Wilt u zich helemaal onderdompelen in gezelligheid? Dan kiest u voor wand- en plafondpanelen van authentiek hout. Uw woning straalt warmte uit en krijgt nog meer karakter. Zo geniet u meer dan ooit van thuiskomen.

​Massieve planchetten en outdoor gevelbekleding zowel met open als met gesloten voegen

Houthandel De Regge

VOOR ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

Aannemers, bedrijven én particulieren zijn welkom bij De Regge Houthandel. We bieden parketten, laminaatvloeren en plafondplaten aan, op maat voor iedereen. Bovendien krijgt u ook de beste prijs.

PLAATSEN EN ONDERHOUD

Parketlijmen van Recta Vit, onderhoudsproducten van Quick Step, Woca en beschermingsproducten voor massief hout van Horseman. Verdeler van Aqua Multi (preventief en curatief product tegen zwammen en insecten).

Houthandel De Regge

OP ZOEK NAAR PARKET, LAMINAAT OF WAND- EN PLAFONDPLATEN? 

Contacteer ons dan telefonisch of via ons contactformulier voor info en een gratis prijsopgave.

bottom of page